NEVERBALNA KOMUNIKACIJA

Voditeljica: Suzana Nikolić

Metoda: Neverbalni su znakovi svi znakovi koje primjećujete, a nisu sam govor – oni koji se ne mogu odijeliti od govora – para-lingvistički kao što su boja glasa tempo, brzina, jačina, visina glasa…Ekstra-lingvistički neverbalni znakovi su mimika, gesta, položaj i držanje tijela, način odijevanja i izgled govornika, uporaba predmeta kao znakova, popratne slike, popratni zvukovi, pa čak i mirisi. Za govornika je u poslovnom nastupu iznimno važno da bude prepoznatljiv i da dobro barata prostorom, ali i da prilagođava svoje neverbalne znakove ovisno o veličini auditorija, o prostoru (otvoreni/zatvoreni prostori, buka…). Za svakog je govornika važan i govornički i slušalački bonton te će dio radionice biti posvećen upravo tome.

Cilj: Usavršiti gestu i mimiku te kontrolirati neverbalne znakove u različitim zahtjevima

Radionica je namijenjena svima koji žele naučiti koordinirati neverbalnim izričajem i su-govornim znakovima, prepoznati znakove auditorija i prilagoditi im se, osvijestiti i koristiti svoj položaj pred publikom kao i prostor koji se koristi u poslovnom nastupu te ovladati postavkama govornog bontona.

Vrijeme održavanja: Prema dogovoru.

Individualan rad s mentorom ili u grupi do 10 polaznika.


Prijavite se za radionicu

NEVERBALNA KOMUNIKACIJA

Ljubazno Vas molimo da ispunite sve naznačene podatke kako bismo kvalitetnije mogli organizirati radionice prema specifičnim potrebama polaznika.


Rad u grupiIndividualni rad s mentorom

KontaktŽelim primati obavijesti o događanjima u StudioChekhov-u.


*obavezna polja