USPJEŠNO GOVORNO DJELOVANJE (stalni program)

Voditeljica radionice: dr. sc. Ines Carović

Metoda: Na radionici će govorni trener osvijestiti svakome polazniku njegove prednosti i nedostatke u vezi glasa i izgovora. Također će se na osnovi improvizacije opisati govornički status. Polaznici će saznati što sve treba znati prije same strukture govora i na što sve treba misliti u pripremi govora (početno dizajniranje govora). Kratko će se teorijski predstaviti idealna struktura govora s naglaskom na dijelove koji privlače pažnju auditoriju (stvaranje zanimanja za temu i naklonosti prema govorniku, priča, efektan završetak, humoristični dijelovi). Bit će govora i o glavnom dijelu govora i stvarnim potkrjepama (činjenice, podaci…). Uz stručni nadzor eksperta i uvježbavanjem polaznici će dobiti upute kako postati jasan, dobro artikuliran i razumljiv govornik u različitim situacijama u kojima se trebaju snalaziti (velika publika, kamera, prezentacije…). U praktičnom dijelu će polaznici moći na primjerima govora sami primijetiti dijelove važne za strukturu i primijeniti ih na svom govoru. Ovakve su radionice namijenjene ponajprije osvještavanju onoga što klijenti posjeduju, ali daju uputu o izlaganjima, seminarima i prezentacijama.

Cilj: Postizanje jasnoće u govoru, dobre artikulacije i razumljivosti govornika u različitim govorničkim situacijama.

Radionica je namijenjena svima koji žele usavršiti snalaženje u nepredvidivim govorničkim situacijama (glumce, voditelje, poduzetnike, bankare i freelancere).

Vrijeme održavanja: Prema dogovoru.

Individualan rad s mentorom ili u grupi do 10 polaznika.


Prijavite se za radionicu

USPJEŠNO GOVORNO DJELOVANJE (stalni program)

Ljubazno Vas molimo da ispunite sve naznačene podatke kako bismo kvalitetnije mogli organizirati radionice prema specifičnim potrebama polaznika.


Rad u grupiIndividualni rad s mentorom

KontaktŽelim primati obavijesti o događanjima u StudioChekhov-u.


*obavezna polja