RITMIKA II i III

/stalni program/

Voditeljica: Andrea Pofuk

Opis: Glavna nit vodilja grupe Ritmika III (formirana grupa koja 4 godine uzastopce upisuje tečaj plesa i na taj način ostvaruje kontinuitet rada i zaokruženu cjelinu) odvijat će se kroz mali plesni projekt, odnosno malu plesnu priču kojoj je težište istraživanje kinestetskog osjećaja, odnosno svijesti o tijelu u pokretu.

Cilj: Osposobljavanje tijela kao instrumenta plesnog izražavanja. Ono podrazumijeva razvoj motoričkih i kognitivnih sposobnosti.

Metoda: Specifičan sadržaj provodit će se putem istraživanja kroz tijelo, pokret, ritam i izražajne elemente kao što je dinamičnost pokreta koja će u konačnici dovesti do integracije u opća i specifična znanja projicirana u pokret. Istraživanje sadržaja radit će se kroz dječju literaturu, primjerice, Alisa u zemlji plesa, likovi iz Ježeve kućice, priče o slovima te o plesovima koji su specifični za pojedini kontinent.

Radionica je namijenjena: djeci od 5 do 11 godina.

Vrijeme održavanja: ponedjeljkom i srijedom od 19:00 do 20:00

Rad u grupi do 14 polaznika.


Prijavite se za radionicu

RITMIKA II i III

Ljubazno Vas molimo da ispunite sve naznačene podatke kako bismo kvalitetnije mogli organizirati radionice prema specifičnim potrebama polaznika.Kontakt roditelja
Želim primati obavijesti o događanjima u StudioChekhov-u.

*obavezna polja