KAKO GLASU DATI GLAS

/stalni program/

Voditeljica radionice: Marina Petković Liker

Tema: Radionica polaznike uči povezati se sa svojim glasom i osloboditi se sakupljenog stresa kroz otkrivanje snažne veze između tijela, emocija i glasa.  Na slobodu našega glasa utječu mnogi vanjski i unutarnji faktori. Često se stišavamo kada bi bilo prirodno da smo glasni, ali se i često silimo biti glasni kad nam treba da ostanemo u tišini. Svi mi nerijetko zatomljujemo ono što naš glas prirodno želi iskazati u svakodnevnoj komunikaciji – sve ono što drugi smatraju suvišnim i nerazumljivim, sve ono što sami smatramo da nas suviše otkriva ili da bi moglo povrijediti drugoga ili nas same. To neiskazano i neizraženo ostaje u nama i taloži se u tijelu i emocijama. Neki nikada ne daju sebi priliku da puste svoj pravi glas bez straha od toga kako će ga drugi čuti i hoće li im to biti prihvatljivo.

Cilj: Osnaživanje osobnog izražavanja i cjelokupnog javnog nastupa putem povezivanja tijela i glasa te uz oslobađanje stresa.

Osnovni alati: Redovan rad na oslobađanju glasa i pronalaženju sklada između tijela i glasa. Prolazi se kroz različite vježbe strukturirane prema tehnici kombiniranja temeljnog znanja o govornim znanostima i umjetničkog pristupa rada na glasu i tijelu. Bavimo se opuštanjem i aktivacijom tijela, disanjem, fonacijom ili vokalizacijom i glasovnom ekspresijom.

Radionica je namijenjena svima koji se žele kroz rad na glasu osloboditi prikupljenog stresa i pronaći mir u dubokoj vezi između svoga unutarnjeg i vanjskog glasa.

Vrijeme održavanja (grupni rad): 
utorkom od 16.30 do 18.30 (u razdoblju od 05.10. do 21.12.2018.)

Individualno prema dogovoru.

Individualan rad s mentorom ili u grupi do 10 polaznika. Mogućnost pohađanja radionice u grupi samo za žene ili u grupi za žene i muškarce.

GRUPA MORA IMATI NAJMANJE 8 POLAZNIKA.


Prijavite se za radionicu

KAKO GLASU DATI GLAS

Ljubazno Vas molimo da ispunite sve naznačene podatke kako bismo kvalitetnije mogli organizirati radionice prema specifičnim potrebama polaznika.


Rad u grupiIndividualni rad s mentorom

KontaktŽelim primati obavijesti o događanjima u StudioChekhov-u.

*obavezna polja