GLAS I IZGOVOR

/stalni program/

Voditeljica radionice: Marina Petković Liker

Tema: Radionica za one koji žele svoj glas koristiti bez napora, učiniti ga slobodnijim, a svoj izgovor pročistiti i ojačati.

Cilj: Eliminacija ili poboljšanje govornih poteškoća poput zamora glasnica, gubitka glasa, nesklada između slike koju želite dati o sebi i one koju pružaju Vaš glas i izgovor. Vježbama za glas i izgovor učite pravilno koristiti svoj glas u različitim govornim okolnostima te poboljšavate kvalitetu vlatitog glasa i izgovora.

Osnovni alati: Vježbe su temeljene na spoznajama govornih znanosti i iskustvima različitih umjetničkih tehnika. Grupne vježbe prolazit će kroz osnovni trening higijene i estetike glasa, a individualni rad fokusirat će se na rješavanje specifičnih problema kod svakog polaznika.

Radionica je namijenjena svima koji žele svoj glas koristiti bez napora, učiniti ga slobodnijim, a svoj izgovor pročistiti i ojačati.

Vrijeme održavanja: Prema dogovoru.

Individualan rad s mentorom ili u grupi do 10 polaznika.

GRUPA MORA IMATI NAJMANJE 8 POLAZNIKA.


Prijavite se za radionicu

GLAS I IZGOVOR

Ljubazno Vas molimo da ispunite sve naznačene podatke kako bismo kvalitetnije mogli organizirati radionice prema specifičnim potrebama polaznika.


Rad u grupiIndividualni rad s mentorom

KontaktŽelim primati obavijesti o događanjima u StudioChekhov-u.

*obavezna polja