Svibanj 2018: Audicija – s one strane stola


Pripremanje polaznika u savladavanju svih segmenata procesa audicije za filmske medije i procesa glume u specifičnim, nekontroliranim uvjetima castinga.

Cilj radionice je osposobiti polaznike kroz niz specifičnih vježbi za brzu i učinkovitu pripremu za audiciju.
Polaznike se podučava osnovama priprema za audiciju kroz upoznavanje sa svim segmentima castinga (kako napisati CV, odabrati fotografije i odjenuti se; kako se pripremiti za neočekivane aspekte audicije; kako prepoznati široki dijapazon kreativnih mogućnosti koje pruža svaka audicija; kako steći samopouzdanje kroz vježbe).

Upoznavanje s temeljnim filmskim pojmovima, osnovama filmskog jezika i komunikacije na setu s redateljem i ostalim suradnicima.
Savladava se i neverbalna komunikacija pred kamerom koja pridonosi vjerodostojnosti misli i emocija koje kamera bilježi. Polaznike se uči kako postići kontinuitet glume u diskontinuitetu filmskog vremena, prostora i samog snimanja u različitim filmskim žanrovima.

Radionica je namijenjena: svim glumcima (profesionalnim i amaterskim) koji žele ovladati vještinama i znanjem glume pred kamerom i pripremiti se za audiciju ili filmsku ulogu.

Vrijeme održavanja: 6. svibnja 2018. u terminu od 10.00 do 16.00 sati.

Prijaviti se možete putem formulara na ovom linku ili na mail: studiochekhov.zagreb@gmail.com.